IMMER EIENDOMSMEGLING

Skal du selge bolig, nybygg, næringseiendom eller aksjeselskap? Eller har du funnet kjøper til ditt objekt? Skal du skilles eller motta gave eller arv? Våre dyktige advokater har god kompetanse på eiendomstransaksjoner og oppgjør.

Vi formidler salg av både nybygg, brukt bolig, eiendommer i aksjeselskaper, aksjeselskap og næringseiendommer.

I tillegg til vår erfaring og kompetanse som meglere drar du også nytte av vår kompetanse som advokater - noe som sikrer en profesjonell og trygg transaksjon, uavhengig av om det er en brukt bolig, et nybygg eller et større næringsbygg. Ta kontakt med en av våre advokater for befaring av din eiendom og et uforpliktende pristilbud.

Oppgjørsoppdrag

Oppgjørsoppdrag er oppdrag hvor kjøper og selger har funnet hverandre fra før, og hvor det derfor ikke er behov for å markedsføre eiendommen. Det kan være tilfelle hvor kjøper og selger er bekjente, hvor handelen skjer innad i familien (arv/gave/samlivsbrudd) eller at handelen er kommet i stand under andre spesielle omstendigheter.

Ved oppgjørsoppdrag slipper man bl.a. annonsering, visning, foto og styling, noe som gjør overdragelsen vesentlig rimeligere for kunden.

Vi tilbyr profesjonell bistand til gjennomføring av oppgjør. Dette inkluderer kjøpekontrakt, skjøte, evt. konsesjon, innfrielse av gjeld, registrering av nye eventuelle nye pant, samt oppgjør.

Som medlem av Huseiernes landsforbund tilbyr vi oppgjørsoppdrag til fast, lav pris.

Eiendomsutvikling

Våre dyktige advokater har bred erfaring med eiendomsutvikling. Vi bistår større og mindre eiendomsaktører med utvikling av eiendom og realisering av nye eiendomsprosjekter.

Våre advokater har en unik kompetanse innen plan- og bygningsrett, seksjoneringer og kommersiell eiendomsutvikling.

Tvangssalg

Immer eiendomsmegling bistår flere tingretter i Trøndelag med gjennomføring av tvangssalg.

Landbruksmegling

Gjennom vår samarbeidspartner Tegneby & Grønnerød tilbyr vi salg av landbrukseiendommer.

Kontaktinformasjon

Verftsgata 4, 7042 Trondheim

T: 73 49 18 60
E: post@immer.no

Henrik Båfjord

Eiendomsmegler

Inger Johanne Dehli

Advokat og daglig leder

Kontaktskjema